Mobair 4100
Mobair 4100
Mobair 4100
Mobair 4100
Mobair 4100

Mobair 4100

260,00 €
sis. 24 % ALV
Mobair 4100 on ainutlaatuinen lämmönsiirtopuhallin, joka siirtää lämmintä tai viileää ilmaa kätevästi huoneesta toiseen.

Mobair 4100 -lämmönsiirtopuhallin

Mobair 4100 on lähes huomaamaton katon rajaan sijoitettava lämmönsiirtopuhallin, minkä avulla siirrät helposti ilmalämpöpumpun tai takan tuottamaa edullista lämpöä muihin huoneisiin. Laite on erittäin yksinkertainen asentaa, ja sen kolme puhallinta siirtävät lämmön tai viileän ilmamassan hiljaisesti ja vedottomasti huoneiden välillä.


Hyödynnä lämpöpumpun tai takan tuottama edullinen lämpö koko asunnossasi!

Ainutlaatuinen Mobair 4100 lämmönsiirtopuhallin siirtää ilmalämpöpumpun tai takan tuottamaa edullista lämpöä muihin huoneisiin. Kesällä saat sen avulla siirrettyä lämpöpumpun tuottaman viileän ilman makuuhuoneeseen.

  • säästää energiaa
  • lisää asumismukavuutta
  • hiljainen
  • lähes huomaamaton

Laite on tehokas ja sillä on tyylikäs ja siro muotoilu, mikä sulautuu erinomaisesti sisustukseen. Laitteen säleikkö on suunniteltu niin että puhaltimen kautta siirtyvä ilma leviää juuri oikealla tavalla sekä huomaamattomasti katon rajassa toiseen huoneeseen.


Mobair 4100 -lämmönsiirtimen toimintaperiaate

Lämpöpumpun tai takan tuottama edullinen lämpö saadaan siirtymään tehokkaammin asunnon sisällä tilasta toiseen. Lämmön lähteen sijaitessa esimerkiksi olohuoneessa, voidaan lämpöä siirtää viereisiin makuuhuoneisiin Mobair 4100 lämmönsiirtimellä. Säästät selvää rahaa kun edullisesti tuotettu lämpö saadaan paremmin hyödynnettyä asunnossasi.


Asennus

Mobair 4100 -lämmönsiirtopuhallin asennetaan yleensä oven yläpuolelle. Väliseinään tehdään aukko koneistolle. Teleskooppiläpivientikanava säädetään 10 mm lyhyemmäksi kuin väliseinä. Kanavan ja väliseinän väli tiivistetään. Puhallussuunta valitaan käyttötarkoituksen mukaan joko huoneeseen päin tai huoneesta poispäin. Säleiköt kiinnitetään aukkoihin virtaussuunta ylöspäin. Puhallinkoneisto mahtuu normaalin väliseinän sisään, joten näkyvissä on vain sirot säleiköt.

Laitteisto toimii 12 V DC-moottoreilla. Toimitukseen kuuluva säädettävä muuntaja liitetään pistorasiaan ja siitä lähtevä liitosjohto viedään joko seinärakenteen sisällä tai pinnassa laitteen sisällä olevaan liittimeen. Kun liitosjohto on kytketty laitteessa olevaan pikaliittimeen ja säleiköt ovat paikoillaan, on laite käyttövalmis.

Kolme huippuhiljaista puhallinta siirtää lämmön tai viileyden kuiskaavan hiljaisesti ja huomaamattomasti.


Käyttö

Laitetta käytetään lämmitys- ja jäähdytystilanteissa tasaamaan huonetilojen välisiä lämpötilaeroja. Tehontarve on vain 4 W, joten laite voi olla jatkuvasti toiminnassa.

Huomio! Ellei väliovea pidetä auki tai raollaan, tulee oveen tai väliseinään asentaa siirtoilmasäleikkö.

Mobair 4100 lämmönsiirtopuhallin on tyylikkään huomaamaton. Asennetaan yleensä oven yläpuolelle.


Tekniset tiedot:

  • ilmavirta 72 m3/h
  • sähkö 4 W, 8.5 V DC pistokemuuntaja, 1,3 m virtajohto (7,5m jatkojohto)
  • äänitaso 25 dBA
  • valmistusmaa Suomi
  • Lisävarusteena voidaan toimittaa siirtoilmasäleikkö 600 x 260 mm, malli Mobair 4101.


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.