Mobair 2030S
Mobair 2030S
Mobair 2030S
Mobair 2030S
Mobair 2030S

Mobair 2030S

225,00 €
sis. 24 % ALV
Kiertoilmalalla lämmittävä Mobair 2030S -korvausilmaventtiili rakennuksiin, joissa on painovoimainen tai koneellinen ilmanpoisto.

Mobair 2030S on täysin uudentyyppinen korvausilmaventtiili

Mobair 2030S, kiertoilmalla lämmittävä korvausilmaventtiili, on erityinen siksi, että ulkoa tuleva kylmä ilma lämpenee katonrajassa olevan lämpimän ilman avulla. 1.0 W-tehoinen puhallin saa aikaan huoneilman ja ulkoa tulevan ilman sekoittumisen, joten energiankulutus on erittäin alhainen. Patentoitu rakenne takaa vedottoman lopputuloksen.

Laitteessa kiertoilma- ja tuloilmamäärä ovat säädettävissä. Laitteen avulla ulkoa saatava korvausilma suodatetaan laitteessa olevan suodattimen läpi, ennen kuin korvausilma päästetään huoneistoon. Suodatin on pussimallinen. Siinä on runsaasti pinta-alaa, mikä takaa pitkän käyttöiän: vaihto 1–2 kertaa vuodessa. Valmistettu Suomessa.


Mobair 2030S on myös helppo asentaa ja huoltaa

Korvausilmaventtiili toimitetaan pakkauksessa, joka sisältää asennuskehyksen, kiinnitysruuvit, vaihdettavan hienosuodattimen, ulkoilmasäleikön sekä ulkoilmaputken. Pakkauksessa olevan asennuskehyksen ansiosta laitteen voi asentaa jo olemassa olevaan ilmanvaihtoreikään.

Mobair 2030S toimii 8.5 V:n jännitteellä, joten sähköasennus on aina turvallinen. Laitetta ei kiinnitetä ulkoilmaputkeen kiinteästi, mikä myös helpottaa asennusta. Sähköjohdon voi asentaa piiloon rakenteen sisään, jolloin johto ei jää näkyviin.

Laite sijoitetaan aina huoneen yläosaan, jotta ilmavirta suuntautuu kattopintaan. Laite on erittäin hiljainen, alle 27 dBA, joten se soveltuu hyvin myös makuuhuoneeseen.


Tekniset tiedot:

  • Kokonaisilmavirta 20 dm³/s, josta ulkoilmaa 6-12 dm³/s
  • Äänitaso min 27 dB(A)
  • M5 pussisuodatin ulkoilmaputkessa
  • Sähköliitäntä 1,0 W, 8,5 V DC; toimitukseen kuuluu pistokemuuntaja, 1,3m virtajohto  (7,5 m jatkojohto)
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.