Mobair 2015
Mobair 2015
Mobair 2015

Mobair 2015

405,00 €
sis. 24 % ALV
Kiertoilmalla ja vastuksella lämmittävä korvausilmaventtiili soveltuu hyvin vanhoihin rakennuksiin, joissa on painovoimainen tai koneellinen ilmanvaihto.

Kiertoilmalla ja vastuksella lämmittävä korvausilmaventtiili

Ulkoa tuleva kylmä ilma lämpenee ensisijaisesti katonrajassa olevan lämpimän ilman avulla. 1,0 W:n tehoinen puhallin sekoittaa huoneilman ja ulkoa tulevan ilman, joten energiankulutus on erittäin alhainen.

Termostaattiohjattu lisälämmitin voidaan kytkeä käyttöön tarpeen vaatiessa.

Patentoitu rakenne takaa vedottoman lopputuloksen.


Raikasta korvausilmaa vedottomasti, puhtaana ja lämpimänä!

Raikas sisäilma myös mökille!

Tyypillisesti tulisijalämmitys imee kylmää, suodattamatonta korvausilmaa venttiileistä tai hallitsemattomasti vuotoilmavirtauksina rakenteiden välistä ja tuo mukanaan epäpuhtauksia ja hajuja. Kylmä korvausilma jäähdyttää lattiapintoja ja hidastaa huonelämpötilan nousua mukavuustasolle.

Mobair 2015:n avulla vapaa-ajanasunnon oleskeluviihtyvyys saadaan maksimoitua, eikä lämmitysenergiaa hukata katonrajaan tai parvitilan lämpökerrostumaan. Termostaattiohjattuna lisälämmityksen ottoteho pienenee sisälämpötilan noustessa oleskelulämpötilaan, jolloin laitteen kiertoilmalämmitys riittää estämään vedontunteen.


Mobair 2015 on myös helppo asentaa ja huoltaa

Laitteen mukana toimitetaan asennuskehys, kiinnitysruuvit, vaihdettava hienosuodatin, ulkoilmasäleikkö sekä ulkoilmaputki.


Tekniset tiedot:

  • Kokonaisilmavirta 6-12 dm³/s
  • Puhaltimen tehonkulutus 1,0 W
  • Lämmitysteho 20-600 W
  • Äänitaso min 27 dB(A)
  • M5 pussisuodatin ulkoilmaputkessa
  • Sähkökytkentä 4,0 A / 230 V
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.