Mitsubishi Electric Geodan
Mitsubishi Electric Geodan
Mitsubishi Electric Geodan
Mitsubishi Electric Geodan
Loppunut

Mitsubishi Electric Geodan

10 620,00 €
sis. 24 % ALV
Geodan invertteriohjattu maalämpöpumppu soveltuu käytettäväksi monenkokoisissa saneeraus- ja uudiskohteissa, tuottaen jopa 11 kW:n lämmitystehon.
Loppunut

Mitsubishi Electric Geodan – se parempi maalämpöpumppu

Tervetuloa Geodan! Uusinta Mitsubishi Electricin teknologiaa hyödyntävä Geodan on erityisesti Pohjoismaiden markkinoita varten suunniteltu maalämpöpumppu.

Geodan sopii uuteen taloon tai vanhan maalämpöpumpun tilalle. Matala lämpöpumppu mahtuu mukavasti vaikka rintamamiestalon kellariin.

Parasta energialuokkaa edustava Geodan on energiapihi maalämpöpumppu, jolla säästät rahaa ja elinympäristöäsi. Sen hiljainen käyntiääni ja lämpötilan säätö etäohjauksella tekevät asumisesta miellyttävää.


Mitsubishi Electric Geodan täyttää odotukset

Nyt se on totta! Mitsubishi Electricin kauan odotettu maalämpöpumppu Geodan on saapunut Suomeen.

Geodan maalämpöpumppu hyödyntää Mitsubishi Electricin uusinta teknologiaa. Invertteriohjattu maalämpöpumppu soveltuu käytettäväksi monenkokoisissa saneeraus- ja uudiskohteissa, tuottaen jopa 11 kW:n lämmitystehon.


Asennuksen helppoutta

Ecodan-ilmavesilämpöpumpun varaajayksikön tapaan myös Geodan on mitoiltaan varsin matala (1750 mm), ja mahtuu siksi mukavasti vaikka rintamamiestalon kellariin. Laitteen irroitettava kylmämoduuli helpottaa kuljetusta ja asennusta.


Ah, hiljaisuus

Mitsubishi Electric on laitteen tuotekehityksessä panostanut erityisesti laitteen hiljaisuuteen, joka onkin tärkeää erityisesti Pohjoismaissa, joissa lämmitysjärjestelmän laitteet pyritään uudisrakennuksissa sijoittamaan tilan säästämiseksi kodinhoitohuoneeseen. Ensiluokkaisten materiaali- ja vaimennusratkaisujen ansiosta, laitteen nimellistehon äänitaso (SPL) saatiinkin laskettua vaivaiseen 42 dB(A):iin.

Geodan maalämpöpumpun energiatehokkuus on Mitsubishi Electriciltä tuttuun tapaan erinomainen. Laite saavuttaakin Eurooppalaisten Ecodesign- ja energiamerkintädirektiivien mukaisen korkeimman mahdollisen energialuokan A+++. Laitteelle laskettu lämpökerroin (SCOP) on 4,58 (B0/W35).


Monipuolinen Geodan

Monipuoliset ominaisuudet tekevät Geodanista täydellisen maalämpöpumpun. Kevyt ja matala laitteisto helpottaa asennusta. Mukautuva lämpökaivon kontrollointi, invertteritekniikka, Wi-Fi* ja älyverkko-ominaisuudet tekevät laitteistosta fiksumman. Yksi markkinoiden hiljaisimmista laitteista on entistäkin hiljaisempi “hiljainen tila” asetuksen ollessa aktiivinen. Uusi R32-kylmäaine ja A+++-energialuokka lämmityskäytössä tekevät laitteistosta energiatehokkaamman ja ympäristöystävällisemmän.

* Wi-Fi-yhteyttä varten tarvitaan lisäsovitin

Geodan on yksinkertaisesti parempi maalämpöpumppu!

 • Sopii uuteen taloon, tai vanhan maalämpöpumpun tilalle
 • Mukautuva lämpökaivon kontrolli
 • Moduulirakenne helpottaa asennusta
 • Ympäristöystävällisempi kylmäaine R32
 • Paras energialuokka A+++


Älykäs maalämpöpumppu oppii talon tavoille

Mitsubishi Electricin ainutlaatuinen oppiva ohjaustekniikka parantaa laitteiston tehokkuutta, ja tekee laitteiston käyttöönoton ja käytön todella helpoksi.

Laitteisto mittaa jatkuvasti lämmitettävissä tiloissa olevaa huonelämpötilaa, ja ohjaa järjestelmään lähtevän lämmitysveden lämpötilaa tarpeen mukaan. Automaattisella sopeutumistoiminnolla virtauslämpötila saadaan laskettua kaikissa olosuhteissa mahdollisimman alhaiseksi. Jo yhden asteen pudotus virtauslämpötilassa parantaa laitteiston hyötysuhdetta (COP) kaksi prosenttia. Usein perinteisillä lämmönlähteillä toteutettujen lämmitysjärjestelmien pelkän ulkolämpötilan mukaan ohjattavat virtauslämpötilat ovat useita asteita yli todellisen tarpeen, joten automaattisella sopeutumistoiminnolla järjestelmän optimointi tuo huomattavia säästöjä. Tämänlisäksi huonelämpötila pysyy tasaisena, ja muutokset haluttuun lämpötilaan onnistuvat vaivattomasti helppokäyttöisellä kaukosäätimellä.

Helpoin tapa hyödyntää automaattisen sopeutumistoiminnon edut on varustaa järjestelmä langattomalla kaukosäätimellä. Langaton säädin on helppo asettaa keskeiselle paikalle huonetiloissa, jossa se mittaa sisäänrakennetulla anturilla huonelämpötilaa ja laitteisto ohjaa lämmitystä sen mukaan. Langattomalla kaukosäätimellä voi myös muuttaa huonetilan lämpötilatavoitetta, ohjata käyttöveden lämmittämisen tehostustoimintoa, sekä lomatoimintoa.


Paras energialuokka

Geodanin energialuokka on A+++ lämmityskäytöllä ja A+ lämpimän käyttöveden tuotossa, kummatkin siis korkeimpia mahdollisia.

Se tarkoittaa sitä, että ostat energiapihin maalämpöpumpun ja teet loistavan investoinnin itsesi ja elinympäristösi tulevaisuudelle.


Täydellinen pienempiin tiloihin

Vain 175 cm korkeana Geodan on yksi markkinoiden matalimmista laitteista, mikä helpottaa asennusta mataliin kellaritiloihin vanhojen lämmityslaitteiden tilalle. Asennus helpottuu myös irrotettavan moduuliyksikön ansiosta.


Tuntuu, ei kuulu

Mitsubishi Electricin lämpöpumput on valmistettu niin, että saat kotiisi ihanteelliset asuinolosuhteet mahdollisimman hiljaisella laitteistolla. Matalan äänitason omaava Geodan vakuuttaa hiljaisuudellaan. Lisäksi “hiljainen tila” -asetuksen avulla saat laitteiston vieläkin hiljaisemmaksi yön ajaksi.


Mukautuva lämpökaivon kontrollointi

Vanhan maalämpöpumpun tilalle vaihtoa helpottaa Geodanin ominaisuuksiin lukeutuva mukautuva lämpökaivon kontrollointi. Geodan siis sopeutuu automaattisesti olemassa olevaan lämpökaivoon ja tätä kautta ehkäisee riskiä maalämpökaivon jäätymisestä. Laitteisto pienentää kompressorin maksimikäyntitaajuutta, jos maalämpökaivon lämpötila lähestyy jäätymisrajaa. Yksinkertainen turva sinulle asiakkaana.


R32 kylmäaine

Geodanissa käytetään uutta ympäristöystävällisempää R32-kylmäainetta. R32-kylmäaineella saavutetaan myös parempi hyötysuhde ja korkeampi lämmityskapasiteetti matalammissa lämmönlähteen lämpötiloissa.


Etäohjaus

Geodan voidaan varustaa myös Mitsubishi Electric MELCloud -etäohjauksella, jolloin lämmitysjärjestelmän seuranta ja asetuksien muuttaminen onnistuu internetin välityksellä. Palvelu on käytettävissä internet-selaimella sekä mobiililaitteille (Android & iOS) tarkoitetulla sovelluksella.


Älyverkko kaappaa sähkökulusi

Sähkön hinnan nouseminen ja laskeminen kysynnän ja tarjonnan mukaan ei ole uutta, mutta mahdollisuus ohjata automaattisesti sähkönkulutustasi samojen trendien mukaan on. Geodanissa on valmius älyverkko-ohjaukseen. Älyverkko-ominaisuuksilla voidaan myös aurinkosähköjärjestelmä yhdistää tehokkaaksi osaksi lämmitysjärjestelmää.


Kahden lämmityspiirin mahdollisuus

Lämmitysjärjestelmän ohjausmahdollisuuksien laajentamiseksi järjestelmä voidaan jakaa kahteen eri tavalla ohjattavaan lämmityspiiriin. Kaksipiirikitin avulla voit ohjata esimerkiksi eri lämpötilat patteri- ja lattialämmitysverkostoihin.


Viiden vuoden takuu

Mitsubishi Electricin virallisen maahantuojan Scanoffice Oy:n toimittamissa Geodaneissa on viiden vuoden takuu. Lisäksi käytössäsi on koulutettu ja kattava jälleenmyyjäverkosto takaamaan ammattitaitoisen asennuksen ja huoltopalvelut. Scanoffice Oy:n toimivan jälkimarkkinoinnin ja nopeiden varaosatoimitusten ansiosta hankintasi on turvattu pitkälle tulevaisuuteen.


Tekniset tiedot:


GEODAN EHGT17D-YM9ED

 • Energialuokka (W55°C)A+++
 • Energialuokka (W35°C)A+++
 • COP (B0/W35)*4,58
 • Lämmitysteho (B0/W35)*kW1,5 – 11

Lämmönkeruupiiri

 • Maksimipaine bar 10
 • Virtaama (Minimi – Maksimi) l/min 7,1 – 27,7
 • Sisääntulolämpötila (Minimi / Maksimi) °C -8 / +30
 • Ulosmenolämpötila (Minimi)°C -12

Lämmityspiiri

 • Varoventtiili bar 3
 • Menoveden lämpötila (Minimi / Maksimi)°C20 /60

Putkiliitännät

 • Lämmitys- ja lämmönkeruupiirin liitännät (ulkohalkaisija) mm 28
 • Käyttövesiliitännät (ulkohalkaisija) mm 22

Lämminvesivaraaja

 • Vesitilavuus l 170
 • Varoventtiili bar 10
 • Käyttöveden riittävyys (40°C) l 241
 • Kuormitusprofiili L Mitat (K x L x S) mm 1750 x 595 x680
 • Kokonaispaino kg 181
 • Kompressorimoduulin paino kg 70
 • Äänitaso (Minimi / Maksimi) (SPL) dB(A) 33 / 47
 • SähkövastuskW9 (3 + 6)
 • Kompressorimoduulin maksimivirta A 10
 • Sähkövastuksen maksimivirta A 13
 • Sähkönsyöttö V / Vaihe / Hz400/3/50
 • Lämpöpumpun sulakekoko A 3 x 16
 • Sähkövastuksen sulakekoko A 3 x 16

Kylmäaine

 • Kylmäaine **R32
 • GWP 675
 • Täyttömäärä kg 0,9
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.