Mitsubishi Electric EcoDan/SWM60 paketti
Mitsubishi Electric EcoDan/SWM60 paketti
Mitsubishi Electric EcoDan/SWM60 paketti
Mitsubishi Electric EcoDan/SWM60 paketti
Mitsubishi Electric EcoDan/SWM60 paketti
Mitsubishi Electric EcoDan/SWM60 paketti
Loppunut

Mitsubishi Electric EcoDan/SWM60 paketti

7 980,00 €
sis. 24 % ALV
Mitsubishi Electric Ecodan -ilma-vesilämpöpumppu lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottoon. Portaaton invertteritekniikka.
Loppunut

Mitsubishi Electric Ecodan R32 -ilma-vesilämpöpumppu

Täysin uusi säätöjärjestelmä ja lukuisat muut ominaisuudet maksimoivat lämmityksen energiatehokkuuden, mikä näkyy myös sähkölaskussasi.Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumppu on koko talon tehokas ja taloudellinen lämmitysjärjestelmä, jolla lämmität myös tarvittavan käyttöveden suurimmalla mahdollisella hyötysuhteella.Ecodan R32 paitsi säästää rahaa ja energiaa, on myös ympäristöystävällinen. Mallisto kaikkiin tarpeisiin.


Säästä rahaa uudella Ecodan R32 -lämpöpumpulla

Mitsubishi Electric Ecodan R32 -ilmavesilämpöpumppu toimii portaattomalla invertteritekniikalla. Siinä on myös uusi, omaa tuotekehitystä oleva varaaja.Täysin uusi säätöjärjestelmä tarkoittaa sinulle suuria säästöjä, koska Ecodan R32 tarvitsee muita järjestelmiä vähemmän energiaa talon lämmittämiseen.

Kun 35 miljardin euron liikevaihtoon yltävä huipputekniikkaa valmistava konserni suunnittelee lämpöpumpun, on sen oltava edelläkävijä energiatehokkuudessa, laadussa, toiminnoissa ja ympäristöystävällisyydessä.Ecodan R32 -ilma-vesilämpöpumput valmistetaan tiukimpien laatuvaatimusten mukaisesti Mitsubishi Electricin omilla tehtailla Skotlannissa ja Japanissa.


Oppiva ohjaustekniikka tekee lämpöpumpun käytöstä mukavan helppoa

Mitsubishi Electricin ainutlaatuinen laitteen älykäs ja oppiva ohjausjärjestelämä huomioi automaattisesti muutokset rakennuksesi lämmitystarpeessa.  Lämmitys on jatkuvasti optimoitu juuri lämmityskohteen tarpeen mukaan, jolloin mukavuus ja säästöt ovat huippuluokkaa.

Laitteisto mittaa jatkuvasti lämmitettävissä tiloissa olevaa huonelämpötilaa ja ohjaa järjestelmään lähtevän lämmitysveden lämpötilaa tarpeen mukaan.

Automaattinen sopeutustoiminto laskee virtauslämpötilan kaikissa olosuhteissa mahdollisimman alhaiseksi. Jo yhden asteen pudotus virtauslämpötilassa parantaa laitteiston hyötysuhdetta (COP) kaksi prosenttia.


Sopeutumistoiminnolla säästät sievoisen summan

järjestelmän optimointi automaattisella sopeutumistoiminnolla tuo huomattavia säästöjä, koska lämpöä kuluu vain tarpeen mukaan. Lisäksi huonelämpötila pysyy tasaisena ja muutokset haluttuun lämpötilaan onnistuvat vaivattomasti helppokäyttöisellä kaukosäätimellä.

Usein perinteisillä lämmönlähteillä toteutettujen lämmitysjärjestelmien pelkän ulkolämpötilan mukaan ohjattavat virtauslämpötilat ovat useita asteita yli todellisen tarpeen.


Voit säätää lämpötilaa langattomasti vaikka sohvalta

Helpoin tapa hyödyntää automaattisen sopeutumistoiminnon edut on varustaa järjestelmä langattomalla kaukosäätimellä.

Langaton säädin on helppo asettaa keskeiselle paikalle huonetiloissa. Sisäänrakennettu anturi mittaa huoneen lämpötilaa, ja laitteisto ohjaa lämmitystä sen mukaan.

Langattomalla kaukosäätimellä voi myös muuttaa huonetilan lämpötilatavoitetta sekä ohjata käyttöveden lämmittämisen tehostustoimintoa ja lomatoimintoa.


Helppo sijoittaa myös mataliin tiloihin

Mitsubishi Electric Ecodan R32 -lämpöpumppuja on useita erilaisia malleja ja kokoluokkia, mikä tarkoittaa, että voit aina valita taloosi parhaiten sopivan laitekokonaisuuden.Sisäyksikkö on vain 1,6 metriä korkea, mutta sisältää silti varaajan, johon mahtuu 200 litraa vettä. Ecodan R32 -sisäyksikön voit sijoittaa vaikka kodinhoitohuoneeseen. Kiitos Ecodan R32 -lämpöpumpun pienen koon, se on helppo sijoittaa myös mataliin tiloihin.


Ympäristöystävällinenjärjestelmä ainutlaatuisella tekniikalla

Ulkoilma sisältää valtavasti energiaa – energiaa, jonka Ecodan R32 hyödyntää talosi lämmittämiseen. Ainutlaatuinen Ecodan-tekniikka merkitsee huomattavia säästöjä lämmityskuluissasi sekä järjestelmää, joka suunniteltu vastaamaan tulevia energiataloudellisia vaatimuksia. Tätä lompakkosi tulee arvostamaan.

Ecodan R32 tuottaa yhdellä kilowatilla sähköä jopa viisi kilowattia puhdasta lämpöenergiaa.


Patentoitu tekniikka

Mitsubishi Electricin omaa tuotekehitystä oleva invertteri-tekniikka toimii portaattomasti kaikissa järjestelmän toiminnoissa ja tekee Ecodan R32 lämpöpumpuista sopivan valinnan kaikkiin taloihin.


Miksi valita Ecodan R32 -ilmavesilämpöpumppu?

 • Energialuokka A+++
 • Suuri lämpöteho myös pakkasilla
 • Vesivaraaja ruostumattomasta teräksestä (ei anodien vaihtoja)
 • Suuri lämpimän käyttöveden riittävyys (vaihtoventtiilitekniikalla)
 • Menoveden lämpötila max 60 °C kompressorikäytöllä
 • Saatavilla langaton kaukosäädin ja Wifi-yhteys lisävarusteena.
 • Saatavilla myös 300 litran käyttövesivaraaja


Helppo käyttää

Voit varustaa Ecodan R32- ilma-vesilämppumppusi itseoppivalla langattomalla kaukosäätimellä. Se mittaa ja analysoi sisätilojen lämmöntarpeen ja huomioi myös rakennuksen sisällä syntyvän lämmön.

Myös auringonpaisteen tuottama ylimääräinen lämpö saadaan näin hyödynnettyä ja lämpötila pysyy aina tasaisen mukavana.


Wi-Fi -ohjaus

MelCloud-aplikaatiolla voit ohjata lämpöpumppuasi mistä vain – olitpa sohvalla tai matkoilla. Lisäksi näet myös vallitsevan ulkolämpötilan laitteesi ympärillä.


Älyverkkovalmius

Sähkön lyhyen aikavälin hinnan nousut ja laskut kysynnän ja tarjonnan mukaan ovat tätä päivää. Älyverkko tulee mahdollistamaan laitteesi sähkön käytön aina vuorokauden edullisimpaan ajankohtaan.

Sama ominaisuus mahdollistaa myös aurinkosähköjärjestelmän yhdistämisen tehokkaaksi osaksi lämmitysjärjestelmää.


Kahden piirin jakaja

Tämän varusteen avulla voidaan ilma-vesilämpöpumppusi lämmityspiirit jakaa kahteen eri lämpötilaan: esimerkiksi korkea lämpötila patteriverkostoon ja matala lämpötila kylpyhuonetilojen lattialämmitykseen.


Tehokas Zubadan-tekniikka -28 °C

Osa Ecodan R32 lämpöpumpuista on varustettu Mitsubishi Electricin ainutlaatuisella Zubadan-tekniikalla, joka mahdollistaa nopeamman ja tehokkaamman lämmityksen. Molemmat ovat asioita, joista on paljon hyötyä suurissa taloissa ja kylmissä ympäristöissä.


Takuu 5 vuotta. Hankintaturvatuote.


Tekniset tiedot:

 • EHST20D-YM9D sisäyksikön mitat (k x l x s) 1600 x 595 x 680
 • SUZ-SWM60VA ulkoyksikön mitat (k x l x s) 880 x 840 x 330
 • Lämmitysteho 1,9 – 10,6 kW
 • Energiatehokkuusluokka A+++ 
 • COP 5.21
 • Maksimi menoveden lämpötila 60 astetta
 • Ulkoyksikön äänenpaine dB(A): 45
 • Kylmäaine: R32
 • Sisäyksikön paino kg: 106/314
 • Ulkoyksikön paino kg: 54
 • Alin ulkoyksikön toimintalämpötila -20
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.