Rahan arvoiset ratkaisut suuriin kiinteistöihin

Lämmitä ja viilennä kiinteistösi edullisesti ja tarjoa tilojen käyttäjille miellyttävä ympäristö. Saat meiltä energiatehokkaan ratkaisun nykyisen lämmitysjärjestelmäsi rinnalle, tai kokonaan korvaavan lämmitysratkaisun.

Kiinteistön energiakulut kuriin

Kipurajalle kivunnut energian hinta paisuttaa kiinteistön kuluja ja aiheuttaa stressiä, jota kiinteistön hallinnointiin liittyy usein muutenkin tarpeeksi. Hintojen nousu pakottaa miettimään keinoja omavaraisempaan ja edullisempaan energian tuotantoon.

Nyt kannattaa sijoittaa kiinteistön energiatehokkaaseen lämmitykseen! Saat meiltä tarpeisiisi osuvimmat ratkaisut ja asiantuntijan perustelut investoinnin tueksi.

Oikealla käytöllä kiinteistölämpöpumppuratkaisu tuo sinulle säästöjä jopa vuosikymmenten ajan.

.

Pyydä tarjous

Tutustu valikoimaan

Kiinteistölämpöpumppu sopii erinomaisesti kaikenlaisiin kiinteistöihin. Öljy, suora sähkö, tai muut lämmönlähteet – kaikki käyvät.

Laajasta valikoimastamme löytyy sopiva ratkaisu tilaan kuin tilaan. Rivitalot, kerrostalot, varastorakennukset, teollisuushallit, kirkot, huoltoasemat, maatalousrakennukset, myymälät, koulut, päiväkodit ja urheiluhallit ympäri Suomen lämpiävät ja viilenevät energiatehokkaasti kiinteistölämpöpumpuilla.

Suurten tilojen ilma-ilmalämpöpumput

Suuret avonaiset tilat, kuten teollisuushallit, varastotilat ja parkkihallit, lämpiävät ja viilenevät tehokkaasti yksinkertaisella ja edullisella ilmalämpöpumppuratkaisulla.

Ilma-vesilämpöpumput kiinteistöihin

Ilma-vesilämpöpumppu on helppo tapa lisätä suurten rakennusten energiansäästöä. Se sopii olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle kaikenlaisiin rakennuksiin, esimerkiksi rivitaloihin, kerrostaloihin, kouluihin, päiväkoteihin, teollisuusrakennuksiin, varastohalleihin ja kauppakiinteistöihin. Ilma-vesilämpöpumpun investointikustannukset ovat pienet.

Maalämpöpumput suuriin kiinteistöihin

Maalämpö on energiatehokkain valinta sekä kerrostaloihin, rivitaloihin, liikekiinteistöihin että teollisuushalleihin tai maatiloihin. Maalämpö voidaan asentaa uudiskohteisiin tai korvaamaan olemassa oleva kaukolämpö, öljy-, sähkö- tai hakelämmitys.

Tuloilmalämpöpumput kiinteistöihin

Mitsubishi Electric tuloilmalämpöpumput lämmittävät ja viilentävät energiatehokkaasti suuret kiinteistöt, esimerkiksi hotellit ja palvelutalot.


VRF-järjestelmät

Ilmastointijärjestelmä VRF (Variable Refigerant Flow) toimii kuin tavallinen ilmalämpöpumppu, mutta on huomattavasti tehokkaampi. Se on suunniteltu suurten tilojen, kuten toimistotilojen, kauppakeskusten ja hotellien jäähdytykseen ja lämmitykseen.

Kiertoilmakojeet

Edistykselliset kiertoilmakojeet lämmittävät suuretkin tilat nopeasti. Ne soveltuvat erityisen hyvin teollisuushalleihin, tavarataloihin, urheiluhalleihin, kauppoihin, näyttelytiloihin ja huoltoasemille.